Otelul – Dinamo (Etapa 22)

24/03/2012 22:48 7 comentarii

Dă mai departe!

Autor:

Etichete:

Oţelul nu a reuşit să învingă pe Dinamo, chiar dacă a jucat cu un om în plus timp de o repriză. Totuşi la nivel de suporteri, gălăţenii au câştigat meciul fără drept de apel.

Cu 11.000 de oameni pe stadion care au creat o atmosferă de zile mari, “oţelarii” au fost împinşi constant de la spate, dar nu au reuşit să concretizeze pe tabelă superioritatea din teren şi din tribune.
“Străjerii Moldovei” au condus din nou ostilităţile antrenându-i şi pe fanii de la tribună în încurajarea frenetică a formaţiei noastre. Tot Peluza Nord a afişat o coregrafie inspirată, care conţinea în mijloc stema României cu acvila care ţine în cioc o cruce, iar în colţuri 4 domnitori de legendă: Decebal, Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza şi Petru Rareş. Ultimului îi aparţine şi citatul “Vom fi iarăşi ce am fost, ba şi mai mult decât atâta”, folosit ca mesaj al coregrafiei. Deşi campionii noştri nu se regăsesc în acest sezon, cu siguranţă că pe viitor vom fi mai puternici şi vom reveni.

7 comentarii

 • I.Andrei

  Numai in alb-negru ” o ardeti ” in ultimul timp in peluza,la nivle de coregrafii :) ,nu prea-i frumos …

 • Stiinta nu moare!!!!!!!!

 • F.C.O.G 1964

  @I.Andrei nu stiu ce coregrafii alb negru ai mai vazut in peluza noastra in ultimul timp…si avand in vedere ca au devenit o raritate coregrafiile la noi in tara ar trebui sa te abtii de la comentarii

 • sustineechipalocala

  galatenii nu au fost foarte numerosi insa s-au prezentat foarte bine,au avut coregrafie(critica cineva mai sus faptul ca galatenii fac coregrafii alb-negru in ultimul tinp dar eu nu vad unde este problema)si vocal au stat foarte bine,de partea cealalta dinamovistii trebuie laudati ca au fost prezenti intr-un numar atat de mare avand in vedere ca meciul s-a disputat miercuri la 21:30!

 • I.Andrei

  Nu stau acu sa caut poze,dar oricum,era doar o parere personala . Oricum coregrafiile la noi in tara sunt o raritate,doar cand se “iveste vre-un derby” mai apare si o coregrafie ceva …:) Macar inainte mai erau tortele,fumigenele,acum ..ca au fost interzise de tot si astea,chiar ca coregrafiile vor fii din ce in ce mai putine .

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a publica un comentariu.